Voorbereidingsbesluit ex artikel 3.7 Wro Amstel Businesspark Zuid

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel bekend dat de gemeenteraad heeft besloten te verklaren dat een herziening van het bestemmingsplan ‘Industriegebied Amstel 1977’ wordt voorbereid, zoals op de bij dit besluit behorende tekening is omkaderd.

Tevens heeft de gemeenteraad besloten dat het verboden is het gebruik van de in dit besluit begrepen grond of bouwwerken te wijzigen ten behoeve van het gebruik van een gebouw of deel daarvan als kantoorruimte en/of dienstwoning en dat burgemeester en wethouders hiervan ontheffing kunnen verlenen mits het gebruik in overeenstemming is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan ‘Amstel Business Park Zuid’.

Ook is het verboden het gebruik van de in dit besluit begrepen gronden bouwwerken te wijzigen indien dit een bijdrage aan de verhoging van de geluidsbelasting afkomstig van het bedrijventerrein tot gevolg heeft.

Tenslotte heeft de gemeenteraad besloten dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt op de dag na bekendmaking, derhalve op 16 juni 2011.

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van 16 juni 2011 ter op het gemeentehuis, van Ouder-Amstel. Tevens is het voorbereidingsbesluit beschikbaar op de website www.ouder-amstel.nl − plannen en projecten − bestemmingsplannen − ABP.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Ouder-Amstel, 15 juni 2011

Naar boven