Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Bijzondere begraafplaats Benedeneind 301 te Benschop’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lopik hebben voor het perceel Benedeneind 301 te Benschop een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding voor het aanleggen van een bijzondere begraafplaats. De initiatiefnemer is voornemens een bijzondere begraafplaats, in de vorm van een grafheuvel, te realiseren achter de bestaande woning op het perceel Benedeneind Zuidzijde 301 te Benschop.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 27 januari 2011 tot en met woensdag 9 maart 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik op de afdeling R.O.B., Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder ‘Plannen en projecten’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Lopik, 26 januari 2011

Burgemeester en wethouders van Lopik,

de secretaris,

H. Capel.

De burgemeester,

R.G. Westerlaken-Loos.

Naar boven