Ontwerpwijzigingsplan ‘Diemerdijkstraat’

Burgemeester en wethouders van Weesp maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf donderdag 16 juni 2011 gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan Diemerdijkstraat + bijlagen (NL.IMRO.0457.BP01WP01SG-ON01) ter inzage ligt. Het ontwerpwijzigingsplan ‘Diemerdijkstraat’ + bijlagen kan worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl . Het ligt tevens tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het stadskantoor, Nieuwstraat 70a in Weesp.

Het ontwerpwijzigingsplan bestaat uit een toelichting, verbeelding en de regels. De bijlagen bestaan uit onderzoeken, rapportages.

De onderhavige locatie heeft in het geldende bestemmingsplan ‘In onderdelen Hogewey Weesp’ de bestemming ‘parkeerterrein en/of parkeerstrook/openbaar groenplantsoen of berm/voor- of zijtuin/gemeenschappelijke tuin. In het geldende bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarmee de gemeente deze bestemming kan wijzigen.

Met het ontwerpwijzigingsplan Diemerdijkstraat wordt van deze wijzigingsbevoegdheid gebruik gemaakt. Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in een passende planologische basis voor het realiseren van 1100 m2 extra oppervlaktewater.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpwijzigingsplan Diemerdijkstraat naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5099, 1300 GB Weesp. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer R. Schutte, telefonisch bereikbaar op 0294-491366 of per e-mail op rschutte@weesp.nl .

Naar boven