Ontwerpomgevingsvergunning fase 1 uitbreiding pluimveehouderij Grootschermerweg 2 te Grootschermer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer zijn voornemens om medewerking te verlenen aan het realiseren van twee nieuwe pluimveestallen, met bijbehorende voorzieningen, aan de Grootschermerweg 2 te Grootschermer door middel van een gefaseerde omgevingsvergunning. Het onderhavige ontwerpbesluit betreft de activiteit strijdig gebruik als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 sub c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, ingevolge artikel 3.10 Wabo juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht en de bijbehorende stukken vanaf 15 juni 2011gedurende zes weken zowel analoog als digitaal ter inzage liggen op het gemeentehuis Wittenburg, afdeling Ruimte, Noordervaart 99 Stompetoren.

Het ontwerpprojectbesluit inclusief de daarbij behorende stukken, is tevens te raadplegen op de website van de gemeente Schermer www.schermer.nl.

Gedurende de periode van terinzagelegging wordt aan een ieder de gelegenheid geboden tot het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gestuurd naar de gemeente Schermer, postbus 21840 AA Stompetoren. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijzen gefaseerde ontwerpomgevingsvergunning fase I uitbreiding pluimveehouderij Grootschermerweg 2 te Grootschermer’. Voor een mondelinge zienswijze dient tijdig een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de heer R. Houtkamp, tel: 072-5037326.

14 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Schermer.

Naar boven