Ontwerpomgevingsvergunning oprichten van een ‘zorgboerderij’

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Noord van de gemeente Amsterdam maakt, ingevolge artikel 3.12, lid 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij, met toepassing van artikel 3.12, lid 1 onder a, sub 3 van die wet, voornemens is om een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Het oprichten van een ‘zorgboerderij’ bestaande uit een stolpboerderij met daarin een bedrijfswoning, een kantoor, gemeenschappelijke ruimten en -voorzieningen, een kapschuur met 14 zorgappartementen en een schapenstal op het terrein aan de Broekergouw naast 6 (OLO36122/Z10-31214).

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van woensdag 1 juni 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Vergunningen in het servicecentrum op het stadsdeelhuis.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen door eenieder schriftelijke zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het dagelijks bestuur van het stadsdeel Noord en worden verzonden naar Postbus 37608, 1030 BB Amsterdam, ter attentie van de afdeling vergunningen/ team Bouw.

In deze periode kunnen zienswijzen ook mondeling worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer

D.A. van Ginkel, telefoonnummer 020-6349576.

Naar boven