Vastgesteld bestemmingsplan ‘Agrarisch gebied (herziening Wolbertsdijk 2, Wapenveld)’

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad op 30 mei 2011 het bestemmingsplan ‘Agrarisch gebied (herziening Wolbertsdijk 2, Wapenveld)’ heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is vastgesteld conform het hierop betrekking hebbende raadsbesluit en de daarbij behorende stukken.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een blok van twee woningen ter vervanging van de sloop van de bedrijfsgebouwen en de vervanging van de bestaande woning.

Wijzigingen

De gemeenteraad heeft bij de vaststelling van het bestemmingsplan geen wijziging(en) aangebracht.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 15 juni 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis van Heerde op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.heerde.nl. De bestanden van het bestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘index’ Heerde.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzageligging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt dan pas in werking, nadat op dit verzoek is beslist.

Heerde, 14 juni 2011

Het college voornoemd.

Naar boven