Ontwerpbestemmingsplan Achterbergsestraatweg 8–10

Het college van burgemeester en wethouders heeft het volgende plan in procedure gebracht:

  • ontwerpbestemmingsplan Achterbergsestraatweg 8–10

Dit plan voorziet in het wijzigen van de bestemming ten behoeve van de realisatie van een appartementencomplex en een vrijstaande woning op het genoemde perceel. U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf donderdag 16 juni 2011 tot en met woensdag 27 juli 2011 inzien in het gemeentehuis aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen. Voor het inzien van deze stukken kunt u een afspraak maken door te bellen met 0317 681 681.

Tevens kunnen de stukken digitaal worden geraadpleegd op www.rhenen.nl onder Actueel → Ter Inzage. Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

Eenieder kan gedurende de termijn over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders van Rhenen. Schriftelijke zienswijze kunnen gestuurd worden naar postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘zienswijze team Economie & Ruimte’. Tevens kunt u mondeling uw zienswijze indienen. Neemt u hiervoor contact op met Marriëlle Cornelisse tel. 0317 681 793

Naar boven