Vaststelling derde herziening bestemmingsplan Vijzelstraat-Amstel (Vijzelstraat 109-111)

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat de stadsdeelraad bij besluit van 31 mei 2011, de 3e herziening van het bestemmingsplan Vijzelstraat-Amstel heeft vastgesteld.

Deze herziening is noodzakelijk om een beperkte verbinding op de beganegrond van het pand Vijzelstraat 109 met het pand Vijzelstraat 111 mogelijk te maken.

Deze herziening bestaat uit regels en gaat vergezeld van een toelichting.

Het besluit van de stadsdeelraad, inclusief de regels en de toelichting liggen van 17 juni 2011 tot en met 28 juli 2011 ter inzage bij:

  • Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl

  • Het bestemmingsplan is digitaal beschikbaar via: www.centrum.amsterdam.nl

Zij die tijdig een zienswijze bij de deelraad hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de deelraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzageligging tegen het besluit tot vaststelling van de 3e herziening van het bestemmingsplan Vijzelstraat-Amstel

schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 16 juni 2011

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven