Ontwerpwijzigingsplan Schoonoord − Alle Boelensstraat

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 16 juni 2011, tijdens de openingstijden bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen in het Klantcontactcentrum van de gemeente Coevorden in het Hof van Coevorden, Kasteel in in Coevorden, gedurende zes weken, voor eenieder het ontwerpwijzigingsplan Schoonoord − Alle Boelensstraat ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage.

Het plan geeft invulling aan de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in het bestemmingsplan Schoonoord. Hiermee wordt de realisatie van 4 woningen op het braakliggend terrein in de meest recente uitbreidingswijk van Schoonoord mogelijk gemaakt. De locatie ligt in het noorden van de kern tussen het bebouwingslint aan de Tramstraat en de ontsluitingsweg van de woonwijk op de Tramstraat, de Alle Boelensstraat.

Tijdens deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, telefoon 14 0524.

Het indienen van een zienswijze is een voorwaarde om later een beroep in te stellen tegen het vastgestelde plan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Coevorden, 15 juni 2011

Het College van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven