Ontwerpbestemmingsplan Vlieland Kom

Overeenkomstig artikel 3.8.1. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland bekend, dat met ingang van 20 juni 2011, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Vlieland Kom.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de gehele bebouwde kom van Vlieland. De bestaande bestemmingsplannen binnen dit gebied worden samengevoegd tot één bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan heeft grotendeels een conserverend karakter.

Nieuw in dit bestemmingsplan zijn een locatie brede school en een invullocatie voor de bouw van één woning op de hoek Dennenlaan-Drift (voor beide locaties is een natuurwaardenonderzoek beschikbaar).

Voor een tweetal andere invullocaties (Nuon-terrein en Boerenglop) wordt een wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Indienen zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen het ontwerpbestemmingsplan door een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingediend. Aangegeven dient te worden op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijzen betrekking hebben.

Het indienen van schriftelijke zienswijzen dient te geschieden bij de gemeenteraad van Vlieland, p/a gemeente Vlieland, Postbus 10, 8899 ZN Vlieland, onder vermelding van zienswijze bestemmingsplan Kom.

Voor meer informatie of het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met RO/BWT van de gemeente Vlieland, tel. 0562-452719.

Het bestemmingsplan kan worden ingezien tijdens openingstijden van het gemeentehuis, gedurende werkdagen van 09.00–12.00 uur en dinsdags van 14.00–16.00 uur of op afspraak.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Vlieland.

Naar boven