Vastgestelde omgevingsvergunning Schotelven 3 te Netersel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.1, lid 1 onder c in combinatie met artikel 2.12, lid 1 onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het perceel Schotelven 3 te Netersel voor de realisatie van een verhuur- en loonwerkbedrijf.

Tegen de ontwerpomgevingsvergunning is een zienswijze ingediend. De omgevingsvergunning is ongewijzigd vastgesteld.

De vastgestelde omgevingsvergunning ligt inclusief bijbehorende stukken van 14 juni tot en met 25 juli 2011 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via: www.bladel.nl/bestemmingsplanraadplegen.

Van 14 juni tot en met 25 juli 2011 kan beroep worden ingesteld door:

  • degene die een zienswijze heeft ingebracht én belanghebbend is;

  • een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat kan zijn geweest bij het college van burgemeester en wethouders een zienswijze tegen de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar te maken

Het beroepschrift dient u te sturen naar de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 26 juli 2011. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met P. Stappaerts van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Naar boven