Inspraak ontwerpstructuurvisie

Het college van Boekel maakt ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een structuurvisie voorbereidt voor het gehele grondgebied. In de opgestelde ontwerpstructuurvisie worden de plannen beschreven welke de gemeente voornemens is te ontwikkelen. Deze structuurvisie zal de basis vormen voor toekomstige ruimtelijke plannen (bestemmingsplannen, afwijkingsbesluiten). Toekomstige ontwikkelingen worden in de structuurvisie nog niet tot op detailniveau vastgelegd.

Inspraak

Vanaf 16 juni tot en met 27 juli 2011 ligt het ontwerp van de structuurvisie, ter inzage bij de publieksbalie op het gemeentehuis, Sint Agathaplein 2 te Boekel. Tevens is het plan digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.boekel.nl.

Tijdens de inspraakperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad, postbus 99, 5427 ZH te Boekel. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de heer G. Klop, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, via het telefoonnummer (0492) 326 800.

Informatieavond

Op 15 juni 2011 vindt er in gemeenschapshuis Nia Domo een informatieavond plaats waar u zich kunt laten informeren over de structuurvisie. De informatieavond start om 20.30 uur en eindigt om uiterlijk 22.00 uur. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn.

Boekel, 31 mei 2011

Naar boven