Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde ‘Nieuwe Waalreseweg − Hazelaar’

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 16 juni 2011 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwe Waalreseweg − Hazelaar’ ter inzage ligt.

Het plan betreft het oprichten van 12 grondgebonden woningen. De woningen worden georiënteerd aan de Nieuwe Waalreseweg, de Hazelaar en de Sleutelbloem. Op de locatie is momenteel nog een garagebedrijf gevestigd en staat er een vrijstaande woning.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 16 juni tot en met 27 juli 2011 ter inzage. Het bestemmingsplan is in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0858.BPnwaalreseweg286-ON01 en via de gemeentelijke website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl.

Tevens liggen er exemplaren van het bestemmingsplan ter inzage:

  • in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15;

  • in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12.

Aan de papieren exemplaren kunnen geen rechten worden ontleend.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging van zes weken (t/m 27 juli 2011) is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij de gemeenteraad van de gemeente Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie, bereikbaar via telefoonnummer (040) 208 34 79.

Ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken bekend dat zij op 26 mei 2011 hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 83, artikel 85, artikel 100a van de Wet geluidhinder in ontwerp hebben vastgesteld voor de ontwikkeling aan de Nieuwe Waalreseweg − Hazelaar te Valkenswaard.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit ligt op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder vanaf 16 juni 2011 gedurende zes weken ter inzage.

Het ontwerpbesluit en andere ter zake zijnde stukken liggen ter inzage:

  • in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan de Hofnar 15;

  • in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging van zes weken (t/m 27 juli 2011) is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met team Vergunning, Toezicht en Handhaving, bereikbaar via telefoonnummer (040) 208 35 73.

Valkenswaard, 15 juni 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

R.F.W. van Eijck.

De burgemeester,

A.B.A.M. Ederveen.

Naar boven