Bestemmingsplan Kerkebos gewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken bekend dat het bestemmingsplan gewijzigd is vastgesteld. U kunt het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan inzien bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek. Het bestemmingsplan omvat:

De percelen kadastraal bekend als Gemeente Groesbeek, sectie G, nummers 2344, 2237 en 2443. Het plangebied ligt in de kern Heilig Landstichting en wordt begrensd door de Profetenlaan, Cenakelweg, Pastoor Rabouplein en de Mgr. Suyslaan.

De raad heeft het bestemmingsplan vastgesteld in afwijking van het ter visie gelegde ontwerpbestemmingsplan Kerkebos. De wijziging betreft de mogelijkheid om binnen een gedeelte van de bestemming Bos een natuurbegraafplaats aan te leggen en te exploiteren.

Met ingang van woensdag 15 juni 2011 tot en met dinsdag 26 juli 2011 is bestemmingsplan Kerkebos met de bijbehorende stukken gedurende een termijn van zes weken digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPKerkebos-GVS1 en op www.groesbeek.nl onder plannen en projecten, digitale bestemmingsplannen.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer T. Onderstal van de afdeling VROM, telefoonnummer 024-39 96 127.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de raad, of een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze bij de raad kenbaar te maken, kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor zover de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, kan een belanghebbende gedurende de termijn van terinzagelegging tegen deze wijzigingen schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan, indien beroep is ingesteld, tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat beroep is beslist. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift en van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie over het bestemmingsplan en exploitatieplan kunt u contact opnemen met de cluster Volkshuisvesting en Planologie, telefoonnummer 024-39 96 111.

Naar boven