Bestemmingsplan ‘Binnenstad – Horecavoorziening Hortus’

Het ontwerpbestemmingsplan maakt het planologisch mogelijk om een vrijstaand paviljoen in het Hortuspark te realiseren. Het plangebied ligt ingeklemd tussen de achterzijde van de bebouwing van de percelen Markt 7 en 8 en Luttekepoortstraat 10A. Aan de zuidzijde ligt het openbaar toegankelijke Hortuspark.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad – Horecavoorziening Hortus’ ligt met ingang van 9 juni 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzagetermijn kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: mevrouw C. van den Bedem, tel. 0341 411342.

Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). Het plan is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/wonenenleven/ruimtelijkeplannen/binnenstad.

Naar boven