Besluit wijziging bestemmingsplan Horstermeer/uitbreiding bebouwingsvlak perceel Middenweg 81 te Nederhorst den Berg

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij op 10 mei 2011 het bestemmingsplan Horstermeer hebben gewijzigd in die zin dat het bebouwingsvlak op het perceel Middenweg 81 te Nederhorst den Berg, is vergroot.

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 9 juni 2011 gedurende 6 weken ter inzagetijdens de openingstijden bij de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Rading 1 te Loosdrecht. Het besluit en de daarbij behorende stukken kunnen tevens worden ingezien op www.wijdemeren.nl (actueel/ter inzage).

Tegen het ontwerpbesluit tot wijziging zijn geen zienswijzen ingediend. Dit betekent dat alleen zij die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in de gelegeheid te zijn geweest om tegen het ontwerpbesluit een zienswijze in te dienen, tegen het besluit tot wijziging binnen 6 weken na bovengenoemde datum, beroep kunnen instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019 2500 EA ’s-Gravenhage).

Naar boven