Ontwerpbestemmingsplan ‘de Kapel’ Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘de Kapel’ met ingang van 9 juni 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het Stadskantoor, Ridderstraat 250. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’/’bestemmingsplannen’ en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan de Kapel regelt de bouw van 10 appartementen in de Kapel aan de Ridderstraat. Aan de achterzijde van de Kapel voorziet het plan in de aanleg van een parkeergarage voor 24 auto’s.

Inspraakavond

Op dinsdag 21 juni 2011 organiseert de gemeente een openbare inspraakavond over dit bestemmingsplan. De inspraakavond start om 19.30uur en vindt plaats in het stadskantoor aan de Ridderstraat 250 te Culemborg.

Gedurende de termijn van terinzagelegging is eenieder bevoegd schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren te brengen bij de Raad van de gemeente Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar onder het telefoonnummer 0345-477 700.

Naar boven