Ontwerpbestemmingsplan ‘Achter de Poort’ Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Achter de Poort’ met ingang van 9 juni 2011 gedurende een termijn van zes weken ter inzage wordt gelegd bij de afdeling Stadsontwikkeling, Ridderstraat 250, op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’ en ’bestemmingsplannen’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn is een ieder bevoegd schriftelijk of mondeling (tijdens kantooruren) zienswijzen naar voren te brengen bij de Raad van de gemeente Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerker van het team Ruimtelijke Ordening, bereikbaar onder nummer 0345-477 700.

Het plangebied is gelegen aan de westzijde van Culemborg. Het gebied wordt in het noorden begrensd door de Th Zasstraat, de H.P. Vermeulenstraat en de Vicarystraat, de zuidoostgrens wordt gevormd door de Wethouder Schoutenweg en in het westen wordt het plangebied begrensd door de Wijsenbeekweg.

Het bestemmingsplan isontwikkelingsplan.  Binnen het plangebied worden in het kader van het stedelijk vernieuwingsproject de bestaande woningen gesloopt en vervangen door nieuwbouwwoningen.

Gedurende bovengenoemde termijn is een ieder bevoegd schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren te brengen bij de Raad van de gemeente Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar onder het telefoonnummer 0345-477 700.

Naar boven