Ontwerpbestemmingsplan ‘Knapzaksteeg 3–5’

Van 9 juni tot 21 juli 2011 ligt in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Knapzaksteeg 3–5’ (partiële herziening bestemmingsplan Westelijk Buitengebied). Het perceel krijgt twee woonbestemmingen (aaneengebouwd). Het perceel heeft in het huidige bestemmingsplan één woonbestemming.

U kunt het ontwerpplan inzien op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 768, kunt u de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

Het bestemmingsplan is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of de gemeentelijke website www.putten.nl → direct naar → bestemmingsplannen.

Binnen de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad. Indien u dit wenst, kunt u een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 768.

Naar boven