Ontwerpwijzigingsplan Natuurontwikkeling Geerpolder

De burgemeester van Zoeterwoude maakt bekend dat het college van burgemeester en wethouders voornemens is de bestemming van enkele percelen in het bestemmingsplan Landelijk Gebied te wijzigen ten behoeve van de realisatie van natuur (EHS). De aanvraag betreft de wijziging van de agrarische bestemming in een natuurbestemming van enkele percelen aan de Geerweg in de Drooggemaakte Geer- en Kleine Blankaardpolder te Zoeterwoude. De bestemmingswijziging is mogelijk met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid als bedoeld in artikel 4.8.3 van bestemmingsplan Landelijk Gebied.

De aanvraag en de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende een periode van zes weken (van 9 juni t/m 20 juli 2011) voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Noordbuurtseweg 27 te Zoeterwoude, op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagen eveneens van 16.00 tot 19.00 uur. Tevens kunt u de stukken inzien op onze website www.zoeterwoude.nl en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. (plan-ID: NL.IMRO.0638.BP00002WY002-ONT1)

Belanghebbenden kunnen gedurende de periode van terinzageligging mondeling of schriftelijk hun zienswijze over het voornemen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Noordbuurtseweg 27, 2381 ET Zoeterwoude. Telefonische zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt via dhr P. Ceelen, telefoonnummer 071-5806393.

Naar boven