Vastgesteld bestemmingsplan ‘Rijpersweg 90, Oud Gastel’

Op donderdagavond 26 mei 2011 heeft de gemeenteraad van Halderberge het bestemmingsplan ‘‘Rijpersweg 90, Oud Gastel’ vastgesteld. Het bestemmingsplan betreft de (her)bouw van een woning op het perceel kadastraal bekend als sectie G, nummer 0485.

Terinzagelegging en indienen beroepsschrift

Het vastgestelde bestemmingsplan, raadsbesluit en de verdere bijlagen liggen met ingang van 9 juni 2011 gedurende 6 weken voor belanghebbende ter inzage bij de balies 1 en 2 van het serviceloket REZ in het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, of door een belanghebbende aan wie niet kan worden verweten dat hij/zij niet tijdig een zienswijze heeft ingediend. Tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door de gemeenteraad zijn aangebracht, kan een belanghebbende beroep instellen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven