Voorbereidingsbesluit perceel Rijndijk 96 Hazerswoude-Rijndijk

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 26 mei 2011 heeft besloten dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Rijndijk 96, Hazerswoude-Rijndijk, kadastraal bekend onder Hazerswoude, sectie H, nr. 255, dat thans nog deel uitmaakt van het vigerende bestemmingsplan ‘Tussen Rijn en Rijksweg’.

Dit voorbereidingsbesluit treedt in werking op 8 juni 2011.

Het voorbereidingsbesluit ligt met bijbehorende kaart met ingang van 8 juni 2011 voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk. U kunt het voorbereidingsbesluit inzien tijdens werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur en op donderdag tot 20:00 uur.

Via de gemeentelijke website www.rijnwoude.nl is het voorbereidingsbesluit te raadplegen. De digitale versie van het voorbereidingsbesluit is beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1672.VBHR2011Rijndijk96-VG01

Tegen het voorbereidingsbesluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Hazerswoude-Rijndijk, 8 juni 2011

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude,

de secretaris,

A.J.E. van der Werf-Bramer.

De burgemeester,

A. Latenstein van Voorst-Woldringh.

Naar boven