Vaststelling bestemmingsplan Schaesberg Noord

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken Burgemeester en Wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat de gemeenteraad op 26 mei 2011 het bestemmingsplan Schaesberg Noord gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft vastgesteld. De wijzigingen hebben in hoofdzaak betrekking op het herstellen van geconstateerde omissies. Voor het overige betreft het met name: inpassing van het genomen projectbesluit voor de Oude Kakert Vlek E, wijziging van de bestemming aan de Aartshertogenlaan 33 en 51, wijziging van de mogelijkheden ter plaatse van het perceel Hompertsweg 17 en wijzigingen ter plaatse van de aanwezige gasleiding en het gasontvangstation.

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van 9 juni 2011 gedurende zes weken worden ingezien bij de balie Vergunningen van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 alhier, gedurende de openingstijden. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website www.landgraaf.nl ('Ruimtelijke Plannen', onder 'vastgesteld') en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De digitale versie van het plan is juridisch bindend.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Belanghebbenden kunnen vanaf 9 juni 2011 gedurende zes weken, ingevolge het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan de indiener van het beroepschrift verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Indien het verzoek om voorlopige voorziening tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit waarop het verzoek betrekking heeft niet inwerking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven