Projectbesluit ex artikel 3.10 Wro en verleende reguliere bouwvergunning oprichten woning Middelbuurtseweg 48 te Veenendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat zij reguliere bouwvergunning hebben verleend op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening en een projectbesluit hebben genomen en bouwvergunning hebben verleend voor:

  • Het oprichten van een woning op perceel Middelbuurtseweg 48, kadastraal bekend, Gemeente Veenendaal, sectie E, nummer 1207 te Veenendaal.

Ter inzage

Het projectbesluit, de bouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 8 juni 2011, gedurende 6 weken (dus tot 21 juli 2011) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Beroep

Gedurende de inzage termijn kan tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA UTRECHT, door:

  • Degenen die tijdig zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp van het projectbesluit naar voren heeft gebracht.

  • Een belanghebbende die redelijkerwijs kan aantonen niet in staat te zijn geweest in een eerder stadium zijn of haar zienswijze naar voren te brengen.

Het instellen van het beroep schorst de werking van het vastgestelde projectbesluit niet. Om het vastgestelde projectbesluit te schorsen kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht,

Voor het instellen van beroep en/of voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over instellen van beroep of het projectbesluit kunt u eveneens contact opnemen met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en Ontwikkeling via telefoonnummer (0318) 538 324.

Naar boven