Vastgestelde bestemmingsplannen gemeente Aalten

De gemeenteraad heeft op 24 mei 2011 de volgende bestemmingsplannen vastgesteld:

  • Bestemmingsplan ´Kern Barlo 2011, herziening regels 2011´: aan het plan wordt een flexibiliteitsbepaling toegevoegd. Het gaat om een algemene afwijking van de in het bestemmingsplan opgenomen maatvoering van gebouwen en bouwwerken, geen gebouwen zijnde, tot maximaal 10%;

  • Bestemmingsplan rotonde N318-Gendringseweg: dit plan maakt een rotonde mogelijk op de kruising N318/Varsseveldsestraatweg en de Gendringseweg. De Slatdijk zal nabij de rotonde voor autoverkeer worden afgesloten.

  • Bestemmingsplan Brüggenhütte, Dinxperlo: dit plan maakt in Dinxperlo in het gebied tussen de Anholtseweg en de Aa-strang, ter hoogte van hotel Brüggenhutte, de uitbreiding en herinrichting van de waterzuivering (RWZI) en de sanering en herinrichting van de voormalige vuilstort tot een parkje mogelijk;

Met ingang van 10 juni 2011 liggen de raadsbesluiten met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

Inzien

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan ‘Kern Barlo 2011, herziening regels 2011’ zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Tegen het ontwerp van het plan rotonde N318-Gendringseweg zijn zienswijzen naar voren gebracht. Tegen het ontwerp van het plan Brüggenhütte, Dinxperlo zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. De gemeenteraad heeft bij de vaststelling van beide plannen geen wijzigingen in het plan aangebracht. Alleen een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht en een belanghebbende die aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO via telefoonnummer (0543) 49 31 54.

Naar boven