Uitbreiding van een varkenshouderij van Maatschap Roelen, Kapelweg 2, 4861 CH Chaam

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maken, gelet op het bepaalde in artikel 7.8b van de Wet milieubeheer, bekend dat bij hen een MER-beoordelingsnotitie is ingediend, vanwege een uitbreiding van een varkenshouderij van Maatschap Roelen, Kapelweg 2, 4861 CH Chaam gelegen aan Kapelweg 2, 4861 CH Chaam.

De voorgenomen activiteiten zijn omschreven in de aanmeldingsnotitie die wij ontvangen hebben. Na beoordeling van de aanmeldingsnotitie blijkt dat er geen sprake is van een bijzondere omstandigheid die een Milieu Effect Rapport rechtvaardigen. Wij hebben dan ook besloten dat bij de voorbereiding van de milieuvergunningprocedure geen Milieu Effect Rapport hoeft te worden opgesteld.

Ons besluit alsmede een exemplaar van de beoordelingsnotitie ligt gedurende zes weken na publicatie in de Staatscourant ter inzage bij de Frontoffice van het gemeentekantoor te Alphen, op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur. Indien U onmogelijk in de gelegenheid bent zich gedurende deze uren vrij te maken, kan na telefonische afspraak (tel: 013-5086666) een alternatief tijdstip worden bepaald. Ook na genoemde termijn van zes weken liggen de stukken overigens nog ter inzage. Daarvoor gelden dezelfde plaats en uren van ter inzage ligging.

Op dit besluit is geen bezwaar mogelijk, tenzij de beslissing de belanghebbende rechtstreeks in zijn belangen schaadt. Deze belanghebbenden kunnen gedurende zes weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij ons.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de sector Publiekszaken van het gemeentekantoor te Alphen (telefoon 013-5086666). Tegen betaling van de kosten worden voor zover mogelijk afschriften van de stukken verstrekt.

Alphen NB, 17 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam,

Afdeling Publiekszaken,

W. Peijs,

hoofd.

Naar boven