Vastgesteld ‘uitwerkingsplan De Nieuwe Tuinderij West’

Burgemeester en wethouders van Beemster maken, op grond van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij bij besluit van 10 mei 2011 het uitwerkingsplan ‘uitwerkingsplan De Nieuwe Tuinderij West’ hebben vastgesteld.

Genoemd besluit en het vastgestelde uitwerkingsplan liggen van 30 mei tot en met 7 juli 2011, tussen 8.30 en 12.00 uur ter inzage bij de Sector Grondgebied op het gemeentehuis, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Het besluit en het uitwerkingsplan zijn tevens digitaal in te zien op onze website www.beemster.net.

Gedurende genoemde termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door de belanghebbende die omtrent het ontwerp-uitwerkingsplan tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze kenbaar te maken.

Het beroep schort de werking van het uitwerkingsbesluit niet op. Het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn.

Degene die een beroepschrift heeft ingediend en van mening is dat de onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan tevens op grond van artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening de voorzitter van de hiervoor aangehaalde afdeling Bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het uitwerkingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist. Zowel voor het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven