Ontwerpwijzigingsplan Rijskade, Nieuwerkerk aan den IJssel

Burgemeester en wethouders van Zuidplas maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan van het bestemmingsplan ‘Rijskade, Nieuwerkerk aan den IJssel’ ter inzage ligt.

Het ontwerpplan voorziet in de wijziging van de bestemming ‘woondoeleinden’ met de subbestemming vrijstaande woning naar een twee onder éénkapwoning, op het perceel hoek ’s-Gravenweg Rijskade te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het wijzigingsplan voor de Rijskade ligt vanaf donderdag 20 januari 2011 gedurende 6 weken ter inzage in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn in deze periode digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1982.WpRijskade-Ow01). Het plan is ook te downloaden vanaf de FTPserver van de gemeente (http://zuidplas.gemeentedocumenten.nl). Op de website van de gemeente Zuidplas is het plan tevens als pdf-bestand in te zien (www.zuidplas.nl).

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen.

Schriftelijk

Uw zienswijze sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 Nieuwerkerk aan den IJssel.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling VROM, telefonisch bereikbaar via tel: ( 0180) 639 960.

Naar boven