Voorontwerpbestemmingsplan De Potten Sneek − Pitch & putt en recreatiewoningen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een voorontwerp van het bestemmingsplan ‘De Potten Sneek − pitch & putt en recreatiewoningen’ is opgesteld.

Inhoud

Doel van dit bestemmingsplan is om de ontwikkeling mogelijk te maken van een Pitch & Putt accommodatie (circa 4 ha) met facilitair gebouw en een twintigtal recreatiewoningen van het RCN-vakantiepark. Het plangebied is gelegen aan de zuidwestkant van de Paviljoenwei in het recreatiegebied De Potten nabij Sneek.

Ter inzage

Op grond van de inspraakverordening ligt het voorontwerp van dit bestemmingsplan van 10 juni t/m 21 juli 2011 voor eenieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het voorontwerp is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/voorontwerp en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

De digitale planbestanden van het (naam bestemmingsplan) zijn te downloaden op de volgende weblocatie: http://diensten.iszf.nl/swf/ro-online/upload/4543DEE1-19EE-40ED-8FF6-82A3D3564EFB

Reageren

Gedurende de bovengenoemde termijn kan door eenieder een schriftelijke reactie worden gegeven. Uw reactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Súdwest Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge reactie. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met mevr. L. van der Bijl van de afdeling Backoffice Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven