Vastgesteld projectbesluit realisatie woning Groenstraat ongenummerd te Hoogeloon

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit is genomen ten aanzien van bestemmingsplan ‘Hoogeloon 2010’ en dat gelijktijdig een bouwvergunning is verleend voor de realisatie van een woning aan de Groenstraat ongenummerd te Hoogeloon, op perceel kadastraal bekend HGL04, sectie E nummer 1597 (achtertuin Vessemseweg 5 en 7).

Tegen het ontwerpbesluit zijn twee zienswijzen ingediend. Deze zienswijzen geven geen aanleiding tot een gewijzigd standpunt. De bouwvergunning is verzonden op 1 juni 2011. Van 2 juni 2011 tot en met 13 juli 2011 is het voor belanghebbenden mogelijk beroep in te stellen. Het vastgestelde projectbesluit met de bijbehorende stukken ligt gedurende de beroepstermijn ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op: www.bladel.nl/bestemmingsplanraadplegen.

Tegen dit besluit kunnen degenen die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van zienswijze, gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over dit projectbesluit kunt u contact opnemen met Miranda van Dijk van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, juni 2011

Naar boven