Ontwerpbestemmingsplan Dr. Struyckenplein

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het bestemmingsplan Dr. Struyckenplein ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de herontwikkeling van het Dr. Struyckenplein. De begrenzing van het plangebied is als volgt. In het westen wordt het plangebied begrensd door de Jan Ligthartstraat, in het noorden door de Monseigneur Zwijsenstraat, in het oosten door de achterzijde van de woningen aan de Spitsbergenstraat en in het zuiden door de Bontekoestraat.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 1 juli 2010 tot en met woensdag 11 augustus 2010 ter inzage bij Infobalie 19−20 in het Stadskantoor.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar’ bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk en mondeling uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 5293896.

Breda, juni 2010

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R. Meulenbroek,

loco-secretaris.

Naar boven