Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oost II’

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 30 juni 2010 voor de duur van zes weken voor eenieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ’Bedrijventerrein Oost II ’ met de daarbij behorende stukken.

Het plangebied van dit bestemmingsplan omvat de percelen op het bedrijventerrein Oost II.

Het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door:

  • ten noorden: de rijksweg A15;

  • ten oosten: het agrarisch gebied;

  • ten zuiden: de Griendweg;

  • ten westen: de Spijksesteeg.

Het doel van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oost II’ is het juridisch vastleggen van de bestaande, reeds vergunde, en gewenste functies in het plangebied. Het bestemmingsplan zal als toetsingskader fungeren bij toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen op het bedrijventerrein

Ter inzage

Het bestemmingsplan wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Ontwerpen → Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oost II’ staat een link naar deze landelijke voorziening. Ook staat op deze webpagina een link naar de bronbestanden van het bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens de openingsuren worden ingezien, in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijzen en het plan waarop de zienswijzen betrekking heeft.

Degene die mondeling een zienswijze naar voren wenst te brengen, kan hiervoor een afspraak maken.

Voor informatie over het ontwerpbestemmingsplan en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw C.J.S. Jeeninga-Gilissen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183-65 93 22. E-mailen kan naar c.jeeninga@gorinchem.nl.

Gorinchem, 29 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Gorinchem

Naar boven