Ontwerpbestemmingsplan Horn/Harde Grondweg

Burgemeester en wethouders van Andijk, maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 1 juli 2010, gedurende de termijn van 6 weken en dus tot en met 11 augustus 2010 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Horn/Harde Grondweg. Het ontwerpbestemmingsplan betreft het voormalige agrarisch bedrijfsperceel Horn 6, te Andijk, kadastraal bekend Andijk, sectie L, nr. 451.

De ontwikkeling bestaat uit de planologische inpassing van de met toepassing van de procedure ex artikel 19, lid 2 WRO vergunde nieuwbouw van een (in tweeën te bewonen) stolpboerderij aan de Horn 6 en drie woon-werkkavels, ontsloten vanaf de Harde Grondweg. De woon-werkkavels zijn bestemd voor (lichte) bedrijfstypen vallend onder de categoriën A t/m C vlgs de lijst van Toegelaten bedrijfstypen, m.u.v. geluidszoneplichtige inrichtingen.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens de openingsuren worden ingezien bij de afdeling Bouwen en Wonen, Middenweg 73 te Andijk. Deze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 9−12 uur en woensdagmiddag van 14−16 uur. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan op de website www.andijk.nl via ‘bouwen en wonen/bestemmingsplannen’ in te zien. Gedurende de inzage termijn kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Andijk, Postbus 7, 1619 ZG Andijk. Voor het mondeling indienen van zienswijzen of een toelichting op het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar dhr. W.H. de Bruin, doorkiesnummer 0228-595064 (ma, di en do).

Andijk, 30 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Andijk,

A. Oortgiesen,

secretaris.

A.F.T. Streumer,

burgemeester.

Naar boven