Bestemmingsplan ‘Buitengebied Midden-West’

Bestemmingsplan in werking getreden

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Midden-West’, zoals dat op 9 april 2010 onder zaaknummer 2009-016517 door Gedeputeerde Staten van Gelderland gedeeltelijk is goedgekeurd, heeft samen met het besluit van Gedeputeerde Staten van Gelderland en bijbehorende stukken met ingang van 6 mei 2010 tot en met 16 juni 2010 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is beroep ingesteld, maar geen voorlopige voorziening gevraagd. Het bestemmingsplan is hierdoor met ingang van 17 juni 2010 in werking getreden.

Het bestemmingsplan regelt het gebruik van gronden en opstallen voor het omschreven gebied. Daarnaast streeft de gemeente met het bestemmingsplan na om zo goed mogelijk in te spelen op belangrijke veranderingen en ontwikkelingen in het landelijk gebied.

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Gelderland ligt met het bestemmingsplan voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van het Klantcontactcentrum van 08.30–12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen op www.ermelo.nl/bestemmingsplannen.

Ermelo, 30 juni 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven