Voornemen tot het nemen van een projectbesluit voor de functie kinderdagverblijf, Oud Eemnesserweg 5–b

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat ze het voornemen heeft om een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) vast te stellen om de functie kinderdagverblijf mogelijk te maken in het bestaande kantoorpand aan de Oud Eemnesserweg 5–b (3741 MP Baarn).

De gemeenteraad van Baarn heeft op 17 februari 2010 besloten de bevoegdheid over de projectbesluitprocedure voor de functie kinderdagverblijf op het betreffende perceel te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders.

Ter voorbereiding van het projectbesluit wordt de procedure gevolgd die is voorgeschreven in artikel 3.11 Wro. Dit houdt in dat het ontwerpprojectbesluit gedurende zes weken ter inzage gelegd wordt, alvorens het college van burgemeester en wethouders een definitief besluit over het projectbesluit neemt.

Wilt u een zienswijze indienen?

Het ontwerpprojectbesluit kunt u, samen met de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing, van dinsdag 29 juni t/m maandag 9 augustus 2010 inzien in het gemeentehuis bij de balie Frontoffice en via www.baarn.nl door de knop ‘bestemmingsplan’ te selecteren.

Gedurende deze periode kunt u een zienswijze over het ontwerpprojectbesluit indienen bij Burgemeester en wethouders van Baarn, Postbus 1003, 3740 BA, Baarn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak om een mondeling zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met mevrouw L. Bode via telefoonnummer 035-5481896 of mevrouw M. Hepp via telefoonnummer 035-5481854.

Naar boven