Ontwerpbestemmingsplan Driemarkweg 16

Burgemeester en Wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Driemarkweg 16 ter inzage ligt.

Doel van dit plan is de realisatie van een nieuw gebouw, inhoudende een overdekte rijhal, een uitbreiding van het aantal stallen en opslagruimte. Tevens wordt de geldende manegebestemming omgezet in een agrarische bestemming met aanduiding paardenfokkerij, omdat er op het perceel geen manegeactiviteiten plaatsvinden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 30 juni tot en met 10 augustus 2010 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationstraat 25. Het plan is ook in te zien via onze website: www.winterswijk.nl/wonenenleven/ruimtelijkeordening.deelplannenbuitengebied en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzeprocedure

Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden hun zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan de gemeenteraad. U kunt uw bezwaar richten aan Gemeente Winterswijk, t.a.v. de gemeenteraad, Postbus 101, 7100 AC Winterswijk.

Winterswijk, 29 juni 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven