Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Winterswijk, partiële herziening locatie Grijsen Brinkheurne

Burgemeester en Wethouders van Winterswijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening locatie Grijsen Brinkheurne’ ter inzage ligt.

Doel van dit plan is uitbreiding van de buurtschap Brinkheurne met 17 woningen. De woningen worden verdeeld over 9 bouwvolumes, die variëren van één tot vier woningen onder 1 kap. De locatie voor de woningen bevindt zich nabij de plek van de voormalige kippenslachterij aan de Burloseweg. Deze bebouwing is gesloopt en op die locatie zal natuurontwikkeling plaatsvinden

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 30 juni 2010 tot en met 10 augustus 2010 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationstraat 25. Het plan is ook in te zien via onze website: www.winterswijk.nl/wonenenleven/ruimtelijkeordening/deelplannenbuitengebied en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzeprocedure

Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden hun bezwaar schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan de gemeenteraad. U kunt uw bezwaar richten aan Gemeente Winterswijk, t.a.v. de gemeenteraad, Postbus 101, 7100 AC Winterswijk.

Burgemeester en wethouders

Winterswijk, 29 juni 2010

Naar boven