Ontwerpbestemmingsplan ‘Vondellaan 68−72’

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Vondellaan 68−72’ gereed is. Het bestemmingsplan betreft het mogelijk maken van 18 garageboxen op een gedeelte van het perceel Vondellaan 68−72.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 28 juni 2010 op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor. Het bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl. Het bestemmingsplan is ook beschikbaar via de link www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingezonden aan de gemeenteraad (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, neemt u contact op met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 danwel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491. U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Bergen op Zoom, 25 juni 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom,

de burgemeester,

J.M.M. Polman.

De secretaris,

A.C. Spindler.

Naar boven