Eerste wijziging bestemmingsplan Groot Waterloo

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat de eerste wijziging van het bestemmingsplan Groot Waterloo met ingang van 4 juni 2010 in werking is getreden.

Het betreft hier een wijziging van het bestemmingplan voor de bouw van een ondergrondse parkeergarage met 19 parkeerplaatsen ten behoeve van het nieuw op te richten gebouw aan de Valkenburgersstraat 14−16.

Het besluit van het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum van 6 april 2010 heeft van 23 april 2010 tot en met 3 juni ter inzage gelegen. Binnen deze termijn van terinzagelegging kon tegen dit besluit beroep en/of een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Raad van State. Aangezien niemand gebruik heeft gemaakt van deze mogelijkheid, is de eerste wijziging van het bestemmingsplan Groot Waterloo na afloop van de beroepstermijn in werking getreden.

De eerste wijziging van het bestemmingsplan Groot Waterloo is in te zien op:

  • het Stadhuis, Amstel 1, Bouwloket, geopend maandag, woensdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 15.30 uur.

  • en is te raadplegen op www.centrum.amsterdam.nl

Amsterdam, 24 juni 2010

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven