Ontwerpbestemmingsplan Huisduinerkwartier 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 25 juni 2010 voor een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 5 augustus 2010) voor eenieder ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan Huisduinerkwartier 2009, het ontwerpbesluit, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

De op het plan betrekking hebbende gebiedsgrenzen worden globaal gevormd door het OS&O- terrein en het gebied van de Badhuisstraat, Duinweg en Anton Pieckhof gelegen voor de hoofdpoort van het OS&O terrein.

Het bestemmingsplan voorziet in het herinrichten van het voormalig OS&O terrein met voor de hoofdpoort gelegen terreinen te Huisduinen, waarbij het mogelijk wordt gemaakt hier woningbouw te realiseren. Tevens behartigt het plan voor delen van het plangebied de belangen ten aanzien van de waterkering, het beschermd stadsgezicht en archeologie.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Huisduinerkwartier 2009’ is in te zien op de gemeentelijke website www.denhelder.nl en is verbeeld op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien (digitaal en op papier), tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan met het daarbij behorende ontwerpbesluit kenbaar maken bij de Gemeenteraad van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA, Den Helder. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van het team planontwikkeling van de Afdeling Ruimte, Wonen en Ondernemen van de gemeente Den Helder, telefoon 0223-678 817.

Naar boven