Bestemmingsplan Kom Scherpenisse

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Tholen maakt, krachtens door het college van burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, het volgende bekend.

Voorgenoemde college heeft op 20 april 2010 besloten de 1e wijziging ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan Kom Scherpenisse vast te stellen. De 1e wijziging heeft betrekking op het realiseren van een woon-zorgcomplex en 5 grondgebonden woningen aan de Laban Deurloostraat te Scherpenisse. Het plan zal door Castria Wonen/Marsaki in samenwerking met de gemeente Tholen uitgevoerd worden.

Het besluit heeft met ingang van 3 mei 2010 gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Abusievelijk is de bekendmaking daarvan niet in de Staatscourant geplaatst en heeft de bekendmaking daarom niet op de voorgeschreven wijze plaatsgevonden. In verband daarmee wordt met ingang van 25 juni 2010 het besluit, tezamen met het wijzigingsplan, opnieuw gedurende 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. Voor inlichtingen over een en ander kunt u tijdens kantooruren bellen naar de heer ing. P. Quist, telefoonnummer 0166-668235.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen het besluit van het college bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 AE ’s-Gravenhage.

Tholen, 24 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Tholen,

namens dezen,

het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling,

G. Vos.

Naar boven