Ontwerpprojectbesluit Kerkwijk raadhuislocatie 2010

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bovengenoemde ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken van25 juni 2010 t/m 5 augustus 2010 voor eenieder ter inzage ligt.

Op basis van een vrijstelling ex artikel 19, lid 2 WRO is in 2008 bouwvergunning verleend voor de realisatie van 31 woningen in het gebied tussen de Delwijnsestraat, de Hogenhofstraat en de Walderweg te Kerkwijk. Een deel van de nieuwbouw is inmiddels gerealiseerd.

Als gevolg van een planaanpassing is het noodzakelijk wederom een planologische procedure te volgen. Het aantal nieuwe woningen blijft gelijk.

Het ontwerpprojectbesluit en de bijbehorende stukken zijn tijdens de openingstijden op het gemeentekantoor Hogeweg 11 te Zaltbommel en tevens via onze site www.zaltbommel.nl (aanklikken ‘Leven en Wonen’: zie bestemmingsplannen) in te zien.

Gedurende bovengenoemde periode kan eenieder bij het college van Burgemeester en wethouders zienswijzen naar voren brengen op de volgende wijze:

  • Schriftelijk; dit heeft onze voorkeur (adres: College van Burgemeester en wethouders van Zaltbommel, Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel), of

  • Mondeling; hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar (tel. 0418-681681).

Naar boven