Ontwerpbestemmingsplan ‘Kraaijenbergse Plassen, plas 4, grinddepot’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Kraaijenbergse Plassen, plas 4, grinddepot’ terinzageleggen.

Dit plan voorziet in het toekennen van een permanent karakter aan een bestaand grinddepot in plas 4 van het gebied Kraaijenbergse Plassen. Daarnaast wordt in dit plan de mogelijkheid geboden om zand, klei en grind te blijven winnen, inclusief depotvorming, en een pomp in te zetten voor de aanleg van een plas-dras-gebied in plas 5.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kraaijenbergse Plassen, plas 4, grinddepot’ en de bijbehorende stukken, liggen ter inzage van 24 juni 2010 tot en met 4 augustus 2010 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en de bibliotheek in Cuijk. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.cuijk.nl bij ‘Digitale balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Kraaijenbergse Plassen’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0485-396-798

Cuijk, 23 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

P. Mengde,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven