Inspraak voorontwerp projectbesluit Medisch Centrum 1

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening geven Burgemeester en Wethouders van Meppel kennis van de voorbereiding van een projectbesluit voor het realiseren van een drietal zorgcomplexen aan de Hoogeveenseweg (ongenummerd) te Meppel.

De realisatie van de drie zorgcomplexen maakt deel uit van een gefaseerde maar volledige vernieuwing van het ziekenhuis Het Diaconessenhuis en de verpleeghuizen Reggersoord en De Schiphorst.

Het voorontwerp projectbesluit ligt ter inzage van 24 juni tot en met 4 augustus 2010. Het plan (verbeelding, regels, toelichting en bijlagen) kan worden ingezien op het Stadskantoor en op de website van de gemeente Meppel. Tevens is het plan te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inspraakperiode kunt u reageren. Inspraakreacties kunt u indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge inspraakreactie. Hiervoor kunt u contact opnemen met het loket Bouwen & Wonen via telefoon (0522) 850 590. Daarnaast worden onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over dit voornemen.

Naar boven