Ontwerpbestemmingsplan Bedrijfsterrein Bombraak 2e fase

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van donderdag 24 juni tot en met woensdag 4 augustus 2010, ter inzage ligt het ontwerp van bestemmingsplan Bedrijfsterrein Bombraak 2e fase, een ontwerp van het besluit geen exploitatieplan vast te stellen en de bijbehorende stukken. Deze stukken liggen ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis, Kerkbuurt 4 te Oostzaan en worden tevens digitaal via de gemeentelijke website www.oostzaan.nl (volg ‘gemeentehuis’ en ‘stukken ter inzage’) ter beschikking gesteld. De Publieksbalie is geopend op werkdagen van 08.30 tot 16.00 uur, op donderdag tevens van 16.00 tot 19.00 uur.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied langs de Verlengde Stellingweg in de oksel van de A8 en de A10, ten zuiden van het Tennet transformatorstation en voorziet in de realisering van een bedrijventerrein en de bestemming van omliggende gronden.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen gericht worden aan de gemeenteraad van Oostzaan, Postbus 20, 1530 AA Wormer. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan binnen de ter inzage termijn een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 075-651 21 00.

Oostzaan, 23 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Oostzaan.

Naar boven