Ontwerpbestemmingsplan ‘Stadskanaal Noord – Multifunctionele accommodatie’

Burgemeester en wethouders van Stadskanaal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Stadskanaal Noord – Multifunctionele accommodatie’ ter inzage wordt gelegd. Het plangebied betreft het voorste gedeelte van het sportpark aan de Boerhaavestraat in Stadskanaal. Met dit plan wordt beoogd een multifunctionele accommodatie met bijbehorende voorzieningen mogelijk te maken.

Waar en wanneer kunt u het bestemmingsplan inzien?

Vanaf donderdag 24 juni tot en met woensdag 4 augustus 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan voor eenieder ter inzage bij het publieksbureau van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het bestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad Bestemmingsplannen, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0037.BP0903-on01 in te vullen. Ook is het bestemmingsplan te vinden op www.stadskanaal.nl. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

U wilt een zienswijze indienen?

U kunt schriftelijk of mondeling uw zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijk door een brief te sturen naar Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal of te mailen naar, E gemeente@stadskanaal.nl. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u bellen naar, T (0599) 631 436.

Naar boven