Ontwerpbestemmingsplan ‘Kemperberg’

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat

het ontwerpbestemmingsplan ‘Kemperberg’

met ingang van 24 juni 2010 gedurende een termijn van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt in het stadshuis, loket BWL, Koningstraat 38. Het ontwerpbestemmingsplan is met ingang van 24 juni ook via internet in te zien op www.arnhem.nl/bestemmingsplan (technische storingen voorbehouden).

Het plangebied ligt als een lint langs de westelijke kant van de Kemperbergerweg. De ter plaatse aanwezige woonbebouwing en het sportpark Bakenberg zijn opgenomen in het plangebied.

In het plangebied gelden op dit moment meerdere verouderde bestemmingsplannen. De gemeente heeft de wettelijke taak voor 2013 voor de hele stad geactualiseerde en digitale bestemmingsplannen te hebben. In dit kader is dit bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan legt in de basis de bestaande situatie planologisch vast.

Er worden geen nieuwe ontwikkelingen in het bestemmingsplan mogelijk gemaakt.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 99, 6800 AB Arnhem).

Voor informatie over het ontwerpbestemmingsplan en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw Van der Bij, tel. nr.: 026-3774152 van de Dienst Stadsontwikkeling.

Arnhem, 23 juni 2010

Naar boven