Ontwerpbestemmingsplan Hoek Marga Klompélaan/Zwarte Dijk, Rijen

Het college van de gemeente Gilze en Rijen heeft het ontwerpbestemmingsplan Hoek Marga Klompélaan/Zwarte Dijk, Rijen vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat op het hoekperceel Marga Klompélaan/Zwarte Dijk in Rijen een gebouw komt met de bestemming ‘Dienstverlening’.

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, ligt dit ontwerpbestemmingsplan van 24 juni tot en met 4 augustus 2010 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagen van 8.30 tot 19.00 uur, ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen (Raadhuisplein 1 te Rijen). Daarnaast kunt u dit ontwerpbestemmingsplan downloaden van de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl, ‘Bouwen en wonen’, ‘Bestemmingsplannen’) en van de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ook wordt via deze publicatie kenbaar gemaakt dat de gemeente voornemens is, ex artikel 6.12 lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, geen exploitatieplan vast te stellen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze – zowel schriftelijk als mondeling – ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen en te zijn voorzien van naam, adres en handtekening van de indiener, datum, het plan waarop de zienswijze betrekking heeft en de redenen van de zienswijze. Ingeval u de zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken, wordt u verzocht binnen de termijn van terinzagelegging, contact op te nemen met mevrouw I. van der Schoot van de gemeente Gilze en Rijen, telefoonnummer 0161-290162

Rijen, 23 juni 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

R.M. Wiersema.

De burgemeester,

R.H. Roep.

Naar boven