Vaststelling projectbesluit Fietspad Babberich-Herwen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit ‘NL.IMRO.0299.PB04FIETSBABHER-ON01’ hebben vastgesteld. Dit projectbesluit heeft betrekking op een gedeelte van de provinciale weg N811 tussen Babberich en Herwen. De fietspaden komen vrij van die weg te liggen.

Inzage ontwerpbesluit

Het ontwerp van dit projectbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, heeft met ingang van 25 maart 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de Balie Ruimte. Er is één zienswijze ingediend.

Besluit

Het projectbesluit wordt ongewijzigd vastgesteld.

Inzage vaststellingsbesluit

Het vaststellingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 24 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de Balie Ruimte. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via bekendmakingen op de website van de gemeente Zevenaar (www.zevenaar.nl/bekendmakingen/wet ruimtelijke ordening).

Het vastgestelde projectbesluit is te raadplegen via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0299.PB04FIETSBABHER-ON01.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/.

Beroep

De belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend en de belanghebbende, die redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest om een zienswijze in te dienen, kan gedurende de inzagetermijn beroep instellen. Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar:

Arrondissementsrechtbank

Sector bestuursrecht,

Postbus 9030

6800 EM Arnhem

In een beroepschrift moet in ieder geval vermeld worden tegen welk besluit het beroepschrift is gericht en waarom. Het beroepschrift moet binnen zes weken zijn ingediend. Daarmee wordt voorkomen dat de rechtbank het beroep niet in behandeling kan nemen. De termijn begint op de dag van terinzagelegging van dit besluit.

In werking treden projectbesluit

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Naar boven