Bestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied, herziening 1 (perceel Parallelweg 30 Dorst)’

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 24 juni 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het op 15 juni 2010 door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied, herziening 1 (perceel Parallelweg 30 Dorst)’ en het besluit met de hierbij behorende stukken.

De stukken kunnen gedurende de openingstijden worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout. De stukken kunnen ook geraadpleegd worden op de gemeentelijke website www.oosterhout.nl. Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied, herziening 1 (perceel Parallelweg 30 Dorst)’ heeft betrekking op een wijziging van de in de regels opgenomen maximale goothoogte voor de bedrijfswoning op dit perceel van 4,5 meter naar 6 meter.

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging (dus tot uiterlijk 5 augustus 2010) tegen het vastgestelde bestemmingsplan schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten, dat hij geen zienswijze overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Naast het instellen van beroep kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied, herziening 1 (perceel Parallelweg 30 Dorst)’ treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling van dit bestemmingsplan niet in werking, totdat op dat verzoek is beslist.

Oosterhout, 23 juni 2010

Burgemeester en Wethouders van Oosterhout.

Naar boven